Könyvelt számlák összehasonlítása a NAV adataival

Két papír, ceruza és kávéscsésze egymással szemben az összehasonlítást bemutatva

Megjelent a könyvelők legjobb barátja!

Ezen szolgáltatásunkkal a könyvelők és minden egyéb számviteli feladatot ellátó ügyfél számára nyújtunk egy ideális támaszpontot úgy, hogy a könyvelésben lévő bejövő és kimenő számlaadatokat összehasonlítjuk a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

Programunk segítségével könnyen kiszűrhetőek az eltérések, valamint az esetlegesen hiányzó számlák mind a NAV mind a saját rendszerünkben.

Láthatja, hogy minden kiállított számla fel lett-e dolgozva az adóhivatal által, továbbá azt is, ha esetlegesen egy partnere mulasztotta el a bejelentési kötelezettségét.

 

A kontroll célja az, hogy az adózó által benyújtandó ÁFA bevallás belföldi adatszolgáltatásra vonatkozó része összhangban legyen a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

8 575 Ft + ÁFA
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Tekintse meg rövid bemutató videónkat:

Szolgáltatásunkkal egyszerre több vállalkozásának az adatait is kezelheti! 

Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő cégdarabszámot! 

 

Az előfizetés pontos menetéről itt tájékozódhat.

Az előfizetés minden esetben az adott év december 31.-ig érvényes! Így árainkat úgy alakítjuk, hogy üzletpolitikánknak megfelelően, minden esetben az év hátralévő időszakához viszonyított, csökkentett, aktuális áron vásárolható meg az előfizetés.

Kivételt képeznek a decemberi vásárlások, mert azok a következő év december 31.-ig érvényesek, így egész éves árak kerülnek felszámításra!

A termék kipróbálására 1 hónapos ingyenes lehetőséget biztosítunk, melyet ide kattintva érhet el.

 

50-nél több cég, egyszeri vásárlása esetén, kérje árajánlatunkat és itt vegye fel velünk a kapcsolatot.

Adatok
Cikkszám
SON001
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2021.12.03 13:17
 - Dobokai Attila
Nagyon jó a program! Gyorsan és könnyen ellenőrizhetőek vele a könyvelt számlák, ezzel megelőzhetőek a téves adatrögzítések a könyvelésben, valamint a téves adatszolgáltatás a NAV felé és így az emiatti felesleges NAV-revízió is.
2021.11.24 12:37
 - Juhász Attila
Nálunk az egész könyvelő iroda használja és nagyon meg vagyunk vele elégedve! Nagyban megkönnyíti az ellenőrzési folyamatokat és segíti az előkészületeket. Csak ajánlani tudom, különösképpen ezt, de a társprogramokat is!
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2