Megjelent a könyvelők legjobb barátja!

Ezen szolgáltatásunkkal a könyvelők és minden egyéb számviteli feladatot ellátó ügyfél számára nyújtunk egy ideális támaszpontot úgy, hogy a könyvelésben lévő bejövő és kimenő számlaadatokat összehasonlítjuk a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

Programunk segítségével könnyen kiszűrhetőek az eltérések, valamint az esetlegesen hiányzó számlák mind a NAV mind a saját rendszerünkben.

Láthatja, hogy minden kiállított számla fel lett-e dolgozva az adóhivatal által, továbbá azt is, ha esetlegesen egy partnere mulasztotta el a bejelentési kötelezettségét.

 

A kontroll célja az, hogy az adózó által benyújtandó ÁFA bevallás belföldi adatszolgáltatásra vonatkozó része összhangban legyen a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2021.12.03 13:17
 - Dobokai Attila
Dobokai Attila
2021.12.03 13:17
Nagyon jó a program! Gyorsan és könnyen ellenőrizhetőek vele a könyvelt számlák, ezzel megelőzhetőek a téves adatrögzítések a könyvelésben, valamint a téves adatszolgáltatás a NAV felé és így az emiatti felesleges NAV-revízió is.
1.
2021.11.24 12:37
 - Juhász Attila
Juhász Attila
2021.11.24 12:37
Nálunk az egész könyvelő iroda használja és nagyon meg vagyunk vele elégedve! Nagyban megkönnyíti az ellenőrzési folyamatokat és segíti az előkészületeket. Csak ajánlani tudom, különösképpen ezt, de a társprogramokat is!
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2