SZÁMLAELLENŐR - 30 napos ingyenes próbacsomag

Számlaellenőr - Ingyenes csomag

Próbálja ki szolgáltatásunkat 30 napig ingyen!

 

Leellenőrizné cége(i) ÁFA egyenlegét?

 

Összehasonlítaná könyvelését a NAV rendszerébe beküldött számlákkal? 

Megkönnyítené adóbevallását?

Most minderre lehetősége van és mindezt 30 napig ingyen megteheti!

Az ingyenes csomagunk jelenleg csak az " ÁFA lekérdezést a NAV-tól" és az "M-Lapok elkészítése" termékünket tartalmazza, de hamarosan a következővel bővül ki:

  • Könyvelt számlák összehasonlítása a NAV adataival

Ezen szolgáltatásainkat most díjmentesen kipróbálhatja 30 napig 2 darab cégével is!

nap
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

1. Áfa lekérdezés a NAV-tól

Ezen szolgáltatásunkkal a vállalkozásokat szeretnénk támogatni azzal, hogy a NAV Online számlarendszerében szereplő kimenő és bejövő számlák áfatartalma alapján, egy kiválasztott időszakra vonatkozóan, naprakész tájékoztatást adjunk az elszámolandó általános forgalmi adó (ÁFA) összegére.

Ez azt jelenti, hogy akár a lekérdezés pillanatáig (törthónap is) látja az adott hónapban a fizetendő és levonandó ÁFA összegét és annak egyenlegét, tehát valós idejű információt kap egy vállalkozás ÁFA egyenlegének lekérdezésekor.

 

Felhasználóinknak ezen felül lehetősége nyílik:

  • tételesen megtekinteni a beküldött számlákat
  • leellenőrizni, hogy a kiállított számlák valóban megérkeztek-e a NAV rendszerébe
  • megtekinteni bármely általa kiválasztott, a Navhoz beküldött számlák tartalmát

 

Tekintettel arra, hogy a bejövő számlákon szereplő előzetesen felszámított általános forgalmi adó levonása meghatározott esetekben törvényi korlátozás alá esik, ezért az adott időszakban elszámolandó áfa egyenleg (fizetendő vagy visszaigényelhető) csak tájékozaztó összeg lehet.


A szolgáltatás igénybevétele esetén Ön és a vállalkozása könnyebben tudja tervezni cash-flow-ját, illetve az áfa bevallás elkészítését megelőzően, már az ÁFA időszak hónapjában (negyedévében), annak bármely napján rendelkezhet a szükséges információkkal és nem az utolsó pillanatban szembesül az esetlegesen fizetendő nagyobb összegű kötelezettséggel.

2. Könyvelt számlák összehasonlítása a NAV adataival

Hamarosan megjelenik a könyvelők legjobb barátja!

 

Ezen szolgáltatásunkkal a könyvelők és minden egyéb számviteli feladatot ellátó ügyfél számára nyújtunk egy ideális támaszpontot úgy, hogy a könyvelésben lévő bejövő és kimenő számlaadatokat összehasonlítjuk a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

 

Programunk segítségével könnyen kiszűrhetőek az eltérések, valamint az esetlegesen hiányzó számlák mind a NAV mind a saját rendszerünkben.

 

Láthatja, hogy minden kiállított számla fel lett-e dolgozva az adóhivatal által, továbbá azt is, ha esetlegesen egy partnere mulasztotta el a bejelentési kötelezettségét.

 

A kontroll célja az, hogy az adózó által benyújtandó ÁFA bevallás belföldi adatszolgáltatásra vonatkozó része összhangban legyen a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

3. M-Lapok elkészítése

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén biztosítjuk, hogy a NAV Online Számlarendszerében rendelkezésre álló bejövő számlaadatok alapján elkészítjük az adózó ÁFA bevallásának a részét képező Belföldi összesítő jelentést.

 

A Belföldi összesítő jelentés automatizáltan kerül kitöltésre, olyan formában, hogy az feltölthető és szerkeszthető legyen az Általános Nyomtatványkitöltő Programban (ÁNYK).

Adatok
Cikkszám
FREE01
Min. rendelhető mennyiség
30 nap
Vélemények
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2