Számlaellenőr - III. csomag

Vélemény írása a termékről

Kedvenc számlaellenőr termékeit már csomagban is megveheti!

Az III. csomag az "M-Lapok elkészítése" és a "Könyvelt számlák összehasonlítása a NAV adataival" termékeinket tartalmazza.

1M-Lapok elkészítése

 

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén biztosítjuk, hogy a NAV Online Számlarendszerében rendelkezésre álló bejövő számlaadatok alapján elkészítjük az adózó ÁFA bevallásának a részét képező Belföldi összesítő jelentést.

 

A Belföldi összesítő jelentés automatizáltan kerül kitöltésre, olyan formában, hogy az feltölthető és szerkeszthető legyen az Általános Nyomtatványkitöltő Programban (ÁNYK).

2. Könyvelt számlák összehasonlítása a NAV adataival

 

Megjelent a könyvelők legjobb barátja!

 

Ezen szolgáltatásunkkal a könyvelők és minden egyéb számviteli feladatot ellátó ügyfél számára nyújtunk egy ideális támaszpontot úgy, hogy a könyvelésben lévő bejövő és kimenő számlaadatokat összehasonlítjuk a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

 

Programunk segítségével könnyen kiszűrhetőek az eltérések, valamint az esetlegesen hiányzó számlák mind a NAV mind a saját rendszerünkben.

 

Láthatja, hogy minden kiállított számla fel lett-e dolgozva az adóhivatal által, továbbá azt is, ha esetlegesen egy partnere mulasztotta el a bejelentési kötelezettségét.

 

A kontroll célja az, hogy az adózó által benyújtandó ÁFA bevallás belföldi adatszolgáltatásra vonatkozó része összhangban legyen a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2