Számlaellenőr - III. csomag

M-lapok elkészítése és a könyvelési adatok összehasonlítása a NAV adataival

Kedvenc számlaellenőr termékeit már csomagban is megveheti!

Az III. csomag az "M-Lapok elkészítése" és a "Könyvelt számlák összehasonlítása a NAV adataival" termékeinket tartalmazza.

1M-Lapok elkészítése

 

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén biztosítjuk, hogy a NAV Online Számlarendszerében rendelkezésre álló bejövő számlaadatok alapján elkészítjük az adózó ÁFA bevallásának a részét képező Belföldi összesítő jelentést.

 

A Belföldi összesítő jelentés automatizáltan kerül kitöltésre, olyan formában, hogy az feltölthető és szerkeszthető legyen az Általános Nyomtatványkitöltő Programban (ÁNYK).

2. Könyvelt számlák összehasonlítása a NAV adataival

 

Megjelent a könyvelők legjobb barátja!

 

Ezen szolgáltatásunkkal a könyvelők és minden egyéb számviteli feladatot ellátó ügyfél számára nyújtunk egy ideális támaszpontot úgy, hogy a könyvelésben lévő bejövő és kimenő számlaadatokat összehasonlítjuk a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

 

Programunk segítségével könnyen kiszűrhetőek az eltérések, valamint az esetlegesen hiányzó számlák mind a NAV mind a saját rendszerünkben.

 

Láthatja, hogy minden kiállított számla fel lett-e dolgozva az adóhivatal által, továbbá azt is, ha esetlegesen egy partnere mulasztotta el a bejelentési kötelezettségét.

 

A kontroll célja az, hogy az adózó által benyújtandó ÁFA bevallás belföldi adatszolgáltatásra vonatkozó része összhangban legyen a NAV Online Számlarendszerében szereplő adatokkal.

14 578 Ft + ÁFA
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Szolgáltatásunkkal egyszerre több vállalkozásának az adatait is kezelheti! Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő cégdarabszámot! 

 

Az előfizetés pontos menetéről itt tájékozódhat.

 

Az előfizetés minden esetben az adott év december 31.-ig érvényes! Így árainkat úgy alakítjuk, hogy üzletpolitikánknak megfelelően, minden esetben az év hátralévő időszakához viszonyított, csökkentett, aktuális áron vásárolható meg az előfizetés.

Kivételt képeznek a decemberi vásárlások, mert azok a következő év december 31.-ig érvényesek, így egész éves árak kerülnek felszámításra!

 

A termék kipróbálására 1 hónapos ingyenes lehetőséget biztosítunk, melyet ide kattintva érhet el.

 

50-nél több cég, egyszeri vásárlása esetén, kérje árajánlatunkat és itt vegye fel velünk a kapcsolatot.

Adatok
Cikkszám
CSO302
Vélemények
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2