Számlaellenőr - I. csomag

ÁFA lekérdezés és M-lapok elkészítése

Kedvenc számlaellenőr termékeit már csomagban is megveheti!

Az I. csomag az "ÁFA lekérdezés a NAV rendszeréből" és az "M-Lapok elkészítése" termékeinket tartalmazza.

1. Áfa lekérdezés a NAV-tól

Ezen szolgáltatásunkkal a vállalkozásokat szeretnénk támogatni azzal, hogy a NAV Online számlarendszerében szereplő kimenő és bejövő számlák áfatartalma alapján, egy kiválasztott időszakra vonatkozóan, naprakész tájékoztatást adjunk az elszámolandó általános forgalmi adó (ÁFA) összegére.

Ez azt jelenti, hogy akár a lekérdezés pillanatáig (törthónap is) látja az adott hónapban a fizetendő és levonandó ÁFA összegét és annak egyenlegét, tehát valós idejű információt kap egy vállalkozás ÁFA egyenlegének lekérdezésekor.

 

Felhasználóinknak ezen felül lehetősége nyílik:

  • tételesen megtekinteni a beküldött számlákat
  • leellenőrizni, hogy a kiállított számlák valóban megérkeztek-e a NAV rendszerébe
  • megtekinteni bármely általa kiválasztott, a Navhoz beküldött számlák tartalmát

 

Tekintettel arra, hogy a bejövő számlákon szereplő előzetesen felszámított általános forgalmi adó levonása meghatározott esetekben törvényi korlátozás alá esik, ezért az adott időszakban elszámolandó áfa egyenleg (fizetendő vagy visszaigényelhető) csak tájékozaztó összeg lehet.


A szolgáltatás igénybevétele esetén Ön és a vállalkozása könnyebben tudja tervezni cash-flow-ját, illetve az áfa bevallás elkészítését megelőzően, már az ÁFA időszak hónapjában (negyedévében), annak bármely napján rendelkezhet a szükséges információkkal és nem az utolsó pillanatban szembesül az esetlegesen fizetendő nagyobb összegű kötelezettséggel.

2. M-Lapok elkészítése

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén biztosítjuk, hogy a NAV Online Számlarendszerében rendelkezésre álló bejövő számlaadatok alapján elkészítjük az adózó ÁFA bevallásának a részét képező Belföldi összesítő jelentést.

 

A Belföldi összesítő jelentés automatizáltan kerül kitöltésre, olyan formában, hogy az feltölthető és szerkeszthető legyen az Általános Nyomtatványkitöltő Programban (ÁNYK).

13 189 Ft + ÁFA
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Szolgáltatásunkkal egyszerre több vállalkozásának az adatait is kezelheti! Kérjük válassza ki az Önnek megfelelő cégdarabszámot! 

 

Az előfizetés pontos menetéről itt tájékozódhat.

 

Az előfizetés minden esetben az adott év december 31.-ig érvényes! Így árainkat úgy alakítjuk, hogy üzletpolitikánknak megfelelően, minden esetben az év hátralévő időszakához viszonyított, csökkentett, aktuális áron vásárolható meg az előfizetés.

Kivételt képeznek a decemberi vásárlások, mert azok a következő év december 31.-ig érvényesek, így egész éves árak kerülnek felszámításra!

 

A termék kipróbálására 1 hónapos ingyenes lehetőséget biztosítunk, melyet ide kattintva érhet el.

 

50-nél több cég, egyszeri vásárlása esetén, kérje árajánlatunkat és itt vegye fel velünk a kapcsolatot.

Adatok
Cikkszám
CSO102
Vélemények
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2